Angrerett 

Kjøpsloven 

§ 26.Heving av tilvirkingskjøp. 

Gjelder kjøpet en ting som skal tilvirkes særskilt for kjøperen etter hans oppgaver eller ønsker, og kan selgeren derfor ikke uten vesentlig tap disponere tingen på annen måte, kan kjøperen bare heve dersom forsinkelsen medfører at hans formål med kjøpet blir vesentlig forfeilet.

 

Opplysninger om unntak fra angreretten:

På de varer som er å regne som tilvirkningskjøp, slik som møbelstoff, gardinstoff, kunstskinn ol. som er tilpasset etter forbrukerens spesifikasjoner og klippes i en lengde som er tilpasset kundens beslutning, så er det ikke angrerett. Det er heller ikke angrerett på tjenester som er fullført.

I følge angrerettloven gjelder angrefristen fra den dagen kjøperen mottok varen og 14 dager fremover. Dersom du vil angre på kjøpet og har rett til det, returnerer du varen i samme stand som du mottok den og legger ved utfylt angrerettsskjema.

 

Undersøkelse av mottatt vare 

Når kjøperen mottar varene, er det viktig at hun umiddelbart undersøker om de er i samsvar med bestillingen, at alle varene er der, om varen har blitt skadet under transport, eller om varen ellers har mangler. NB! Ikke klipp i skinn, møbelstoff eller annen metervare før du har undersøkt varen for feil og mangler! 

Reklamasjon

Dersom det foreligger en mangel ved varen, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den, gi My Serendipity skriftlig melding på e-post tove@myserendipity eller pr. brev My Serendipity, Sevalvn. 185, 2822 Bybrua om at du vil påberope deg mangelen.

Kunden kan velge å få rettet manglene, kreve prisavslag eller vederlagsfritt returnere varen til My Serendipity. My Serendipity kan motsette seg kjøperens krav dersom gjennomføringen av kravet er umulig eller volder meg urimelige kostnader. Når jeg retter feilen eller omleverer varen, kan kjøperen ikke kreve prisavslag eller heving av kjøpet.

Avbestilling 

Dersom kunden ønsker å avbestille varen må hun ta kontakt med My Serendipity snarest mulig etter mottak av ordrebekreftelse som utsendes elektronisk etter endt bestilling. Siden de fleste av mine artikler er spesialtilpasset har forbruker ingen angrerett dersom ordren allerede er bestilt fra leverandør. Gjelder det artikler der angreretten er gjeldende bes kunden kontakte meg snarest mulig eller benytte seg av angreretten som gjelder etter at varen er mottatt. 

Merk! Ved bruk av angreretten må kunden selv betale kostnadene for returforsendelse til My Serendipity.